Mr. Tabon טאבוני חימר
טאבון פיצה ביתי מומלץ רק מחימר טבעי (טרקוטה)!!!.
איזה כייף לאפות, לבשל ולצלות. לכל אחד יש את מה שהוא אוהב להכין ולצורך כך צריך את הכלים המתאימים לקבל את התוצאה הנדרשת. כמובן שלכל אוכל יש את הדרך המסורתית להכין לדוגמא:
כשאופים פיצה עם ריחות וטעמים אותנטיים כמו פעם, רק בטאבוני חימר!!!
כשמבשלים פויקה משתמשים רק בסיר מברזל יצוק כדי לקבל את הטעם המקורי ולא משתמשים בסיר נירוסטה או אלומניום.
כשצולים מטפונה רק קבור בתוך האדמה.
למה טאבון ודווקא היום?
כולנו אוהבים פיצות, פוקאצות ולחם טרי. בעשור האחרון ישנה התפתחות משמעותית בארץ בתחום האפייה והבישול. היות שיש נגישות קלה לתכניות אפייה ולסרטוני הדרכה ברשת יותר אנשים מעזים לממש את הפנטזיות הקולינריות שלהם לאפות ולבשל. בשל כך גובר בשוק הפרטי באביזרים וכלים לאפיה בתוך המטבח הביתי ובמטבחי חוץ.
כמובן שבתוך כל זאת שורר בלבול העיקר למי שזו ההתחלה שלו.
הכי מומלץ להתחיל ולסנן את מה שלא מתאים לכם ואחר כך להתמקד במה שנראה נכון.
יש מידע גדול ואובייקטיבי שנמצא ברשת שניתן ללמוד ממנו המון.
מאוד מומלץ לקרוא מאמרים שמפרטים תכונות וחומרים שנדרשים לטאבון על מנת שיהיה נוח וחסכוני לשימוש והכי חשוב שלט יזהם את המזון.
בטאבון פיצה ביתי מומלץ
לא להשתמש בעצים:
1. שמגירים שרף כגון אורן וברוש מכוון שהם מייצרים הרבה פיח וגורמים לריחות וטעמי לוואי.
2. שעברו טיפול בכימיקלים או עצים לתעשייה לדוגמא משטחים, (עץ לביד) דיקטים, ועץ לבניה אסורים לשימוש!!
טאבון ביתי מומלץ שימוש בגז או עץ?
שימוש בגז
היתרון: חימום בלחיצת כפתור.
החיסרון: עלות ראשונית נוספת של המבער. הגז הוא חומר מזהם שהמזון שבא איתו במגע וטעם מזון סתמי וללא אופי.
שימוש בעץ
היתרון: אנרגיה ירוקה וזמינה, ניתן להשפיע על הטעם וארומה של המזון בהתאם לסוג העץ.
החיסרון לעומת זאת יש שחוששים מההתעסקות מה שבעיני זה בעצם חלק מהכיף.
להזמנת טאבון ביתי מומלץ
לשיחה עם נציג לחצו – 0522788311
צוות Mr.Tabun